Život je víno, na zdraví! Nové brože a náušnice ze dřeva ONLINE!

Ahoj ahoj!

Doufám, že si užíváte léta! My jej letos strávili způsobem, který by nás před pár měsíci ani nenapadnul! :) Připravovali jsme pro Vás totiž pár novinek.  Mysleli jsme, že jich bude opravdu pár.. dvě. Nakonec se naší dílnou nesly zvuky řezačky o něco déle, než jsme předpokládali. No a protože je na motivy vína, slyšet bylo také občasné "cink" pokaždé, když se něco podařilo.

Dnes Vám můžeme s radostí představit novou kolekci Život je víno, ve které najdete několik nových párů dřevěných, ručně vyráběných náušnic a broží. Nechybí ani Dárkové sety za zvýhodněné ceny, které jste si tolik oblíbili.

S nadšením čekáme na měsíce, které jsou vínu a burčáku zasvěcené. S náušnicemi v uších a brožkami na klopě nebo batohu vyrazíme vstříc burčákovým pochodům, kde třeba potkáme taky Vás! :)

Doufáme, že se Váš šatník díky naší nové kolekci dočká nových, ručně vyráběných doplňků ze dřeva, které přinesou minimálně tolik radosti, kolik nám přinesla výroba kolekce Život je víno.

 

5 

Jo a mimochodem, focení jsme si docela užili. Jen dobře, že kvalitní fotky vznikaly hned na začátku, po láhvi vína už to bylo nic moc.

Na zdraví! 

Soňa