Náušnice ze dřeva a jak o ně pečovat

Ahoj ahoj!

Protože naše dřevěné, ručně vyráběné náušnice se u Vás těší velké oblibě, rozhodla jsem se pro Vás sepsat pár tipů na to, jak s náušnicemi zacházet, aby zdobily Vaše uši co možná nejdéle! :)

Voda není kámoš

Jak víte, naše náušky jsou ze dřeva (teda kromě zapínání, které je z chirurgické oceli). Je teda naprosto pochopitelné, že pokud chcete, aby vypadaly krásně co nejdéle, nevydáte se s nimi sjíždět Vltavu, na koupák s kamarády, ani do sprchy, když si jdete mýt vlasy. I přesto, že by pár takových dobrodružství zvládly, už by nevypadaly úplně reprezentativně.

Mycí, čistící ani desinfekční prostředky né

Nejenom voda, ale taky různé mycí gely, sprcháče, šampony, desinfekce atd. nejsou tím, s čím by náušnice měly přicházet do styku. Mohlo by dojít třeba k poškození barvy a zase - takto poškozené náušnice bychom nosit nechtěly.

Jdete spát? Náušnice z uší!

I přesto, že jsou náušky drobnou ozdobou v uších a při spánku by nemusely překážet, prosím, sundávejte je.

Proč? Třeba proto, aby se postupem času neodlomila drobná část náušnice. :)

 

P.S.: Pokud zatím žádné naše náušky nemáte a přemýšlíte nad jejich koupí, mějte na paměti, že každý kus je ručně vyrobený originál v srdci Valašska. Z toho důvodu se může stát, že doručené náušnice se budou mírně lišit od těch, které najdete na obrázku. :)

 

Tak zase příště!

Soňa